Izvor: Tanjug
07.09.2020 u 10:23
0

Kod komšija počela nova školska godina!

U Hrvatskoj je danas počela školska godina, a 460.000 učenika nastavi će prisustvovati uz nove mere zaštite protiv korona virusa.

Ministar nauke i obrazovanja Radovan Fuhs je ocenio da je počela najneizvesnija školska godina.

OVO MORATE ZNATI

RAZGOVARALI VUČIĆ I LAVROV: Rusija će uvek biti uz prijateljsku Srbiju

SKANDAL BIVŠEG AMBASADORA SRBIJE IZ KANADE: Pokušao da prokrijumčari 97 flaša alkohola!

AUTO-MOTO SAVEZ SRBIJE: Pojačan saobraćaj, usporenija vožnja

PONIŽENJE ZA HOTIJA IZ BELE KUĆE: Vukao stolicu zbog Trampa!

„Osam škola krenulo je i sa online nastavom, dve su škole odložile početak nastave, a ostale će početi po B, odnosno C modelu. B model je mešoviti u kojem se deo nastave izvodi u razredu, a drugi deo učenika su kod kuće i prate nastavu pomoću digitalnih materijala. Ta deca se kasnije rotiraju“, rekao je ministar i dodao kako je C model onaj u kojem sva deca prate nastavu od kuće.

Dodao je da je C model najnepovoljniji, ali da će se odlučivati o modelima u zavisnosti od epidemiološke situacije u nekom mestu ili županiji.

Srećan polazak u školu đacima je požeo predsednik Zoran Milanović, uz poruku da je škola najvažnija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter