Izvor: Novosti
04.09.2021 u 16:34
0

KOMITE PRAVE HAOS NA CETINJU: U Podgorici poslednje pripreme za liturgiju (FOTO/VIDEO)

Dok  U Podgorici teku poslednje pripreme za liturgiju koju će večeras održati patrijarh srpski gospodin Porfirije, komite su probile policijski kordon i blokirale put ka Cetinju.

PROČITAJTE JOŠ:  KOMITE RUŠE BANDERE: Izbila tuča na Cetinju! (VIDEO)

Veliki broj Nikšićana krenuo ka Podgorici

Veliki broj Nikšićana uputio se automovilima ka Podgorici na dočeku  patrijarha srpskog Porfirija u Sabornom  hramu Hristovog Vaskrsenja u  18 časova.

Barikada na putu ka Cetinju

Komite su postavile barikadu od guma na putu ka Cetinju. Ispred barikade su na put sele žene, a jedan od organizatora, koji je nosio megafon, vikao je svima da se vrate na barikade.

– Ostavite devojke i starce ispred – rekao im je.

Na Cetinju sednica Klub poslanika DPS-a

Klub poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) održao je danas sednicu na Cetinju. To je na svom Tviteru nalogu objavio poslanik te partije Duško Marković.

Komite probile policijski kordon

Komite su kamenicama gađale policajce i ušli u tuču sa policajcima, a kordon je probijen. Policija nije upotrebila suzavac iako je napadnuta.

Patrijarh Porfirije stigao u Crnu Goru

Patrijarh Porfirije je ranije danas stigao u Crnu Goru, a dočekao ga je mitropolit Joanikije.

Širok osmeh i bratski zagrljaj dvojice crkvenih velikodostojnika prilikom susreta pokazao je svu lepotu i snagu srpske Crkve, kakva dugo nije viđena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter