Izvor: HappyBSC
11.12.2020 u 22:35
0

KRAJ BiH! DODIK ODBRUSIO: Takva BiH je neprihvatljiva za Republiku Srpsku!

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da je pravosuđe u BiH pod uticajem međunarodnog faktora i Delegacije EU koji nameću rešenja i traže presude sudova koje bi odgovarale političkom razvoju u BiH, što je za Republiku Srpsku neprihvatljivo.

ZANIMAĆE VAS…

POKRAJINSKI SEKRETAR ZA ZDRAVSTVO JASAN: NOVE MERE POSLE 15. DECEMBRA! Slavlja su najveći problem

KRIZNI ŠTAB SE OBRATIO JAVNOSTI: Dr Udovičić zabrinut: Ovako nije bilo ni za vreme španske groznice (VIDEO)

DVA RUDARA TEŠKO POVREĐENA: Nesreća u rudniku uglja Lubnica kod Zaječara

DETALJI HORORA U ARANĐELOVCU: UBIO ŽENU, PA POZVAO UNUKA DA MU KAŽE

TUŽAN KRAJ Nema preživelih u padu aviona

– Stalno se od nas traži da ne utičemo na pravosudne institucije, a vidimo da Evropljani utiču putem Delegacije EU u BiH, zatim personal ambasada SAD i Velike Britanije u BiH, kao i nelegalni Savet za sprovođenje mira. Sve su uradili da pravosuđe bude zavisno od njih, a ne da bude odgovorno narodu – rekao je Dodik.

On je istakao da su se i evropske ambasade pridružile hajci koju sprovode Obaveštajno–bezbednosna agencija BiH i muslimani u Sarajevu protiv predsedavajućeg Visokog sudskog i tužilačkog saveta BiH Milana Tegeltije.

– To se govori javno, a Ambasada SAD u BiH je objavila nekoliko saopštenja što je veoma neobično, ako se polazi od stava da se ne mešaju u unutrašnje stvari drugih zemalja. Nažalost, masovno se mešaju u rad pravosuđa u BiH – rekao je Dodik.

ODLAZAK LEGENDE SA DORĆOLA

JECAJI ODZVANJAJU GROBLJEM! SAHRANJEN DŽEJ, 50 VIOLINA UZ „NEDELJU“ GA ISPRATILO NA VEČNI POČINAK (FOTO, VIDEO)

POSLEDNJA PESMA ZA DŽEJA „Nedelja“ uz 50 violina za legendu sa Dorćola (VIDEO)

TUGA! Džejeva ćerka Marija se kida od bola (FOTO)

On je naglasio da Republici Srpskoj nije potrebna postojeća praksa u BiH kada je reč o pravosuđu i da će se boriti se protiv nje.

– SDA je pre godinu govorila da joj je pravosuđe izmaklo kontroli i da joj treba biti vraćeno. Ambasade SAD, Velike Britanije i Delegacija EU u BiH su u funkciji SDA i vraćanja njenog uticaja u pravosuđe BiH – rekao je Dodik.

On je ponovio da je Republika Srpska za razgovor, a ne za kamuflaže koje su bile do sada.

PROČITAJTE JOŠ…

VELIKI ASTRONOMSKI DOGAĐAJ Pogledajte šta nam donosi najduža noć u 2020.

NEVEROVATNO OTKRIĆE Naučnici pronašli novu vrstu kita (FOTO)

NOVA SERIJA PATIKA Na trčanje u porcelanu i koži

– Kamuflaža međunarodne zajednice je dovela do neefikasnog pravosuđa koji oni sada žele da reformišu. Žele da donesu malu izmenu u Visokom sudskom i tužilačkom savetu BiH kako bi ga učinili još više zavisnim od međunarodnog faktora što je neprihvatljivo, pa makar dolazilo i iz EU. Ovo ćemo stalno ponavljati – rekao je Dodik. – Mi odbacujemo bilo kakvu mogućnost novog intervencionizma u BiH. Rešenja moraju biti samo u dijalogu postignuta. 

– Ako se ne bude radilo u dogovoru sva tri konstitutivna naloga i oba entiteta onda BiH nema nikakvu šansu da postane i RS nema nameru da u njoj ostane.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter