Izvor: Blic.rs
01.09.2020 u 13:36
0

KRAJIŠNIKOVO STANJE NEIZVESNO: Ministar rada Srpske pušten na kućno lečenje

Zdravstveno stanje ministra rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Duška Milunovića je bolje i pušten je na kućno lečenje jer nije vitalno ugrožen, dok je prvi predsednik Narodne skupštine Srpske Momčilo Krajišnik i dalje na Кlinici za intenzivno lečenje i sve prognoze su za sada neizvesne.

Poručio je to direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci Vlado Đajić koji je naveo daMilunović prima terapiju te da je dogovoreno kada treba da se javi na kontrolu.

SAZNAJTE I OVO…

BRNABIĆ: „U naredne dve nedelje moramo da izolujemo sve slučajeve da bismo videli kakve nam efekte daje polazak u školu…“!

MINISTAR LONČAR ISTIČE: Biće zbrinuti oni koji su do sada čekali zbog korone!

MINISTAR PRIVREDE POSETIO PEŠAKA KOGA JE ZAKAČIO RETROVIZOROM: Izrazio žaljenje zbog incidenta!

JAKA EKSPLOZIJA ODJEKNULA JUTROS! BOMBAŠKI NAPAD: Napadač SAMOUBICA se razneo na RASKRSNICI!

DOKTORKA DARIJA POZVALA DA BUDEMO ODGOVORNI: Kršenje pravila i nepoštovanje mera i discipline moglo bi da pokrene lavinu!

On je naveo da je kod Krajišnika reč o težem obolenju, obostranoj upali pluća koja zahteva respiratornu podršku mehaničke ventilacije.

– Pratimo sve parametre, dajemo lekove i nadamo se da će biti dobro, ali su prognoze za sada neizvesne – rekao je Đajić.

Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Duško Milunović i prvi predsednik Narodne skupštine Srpske Momčilo Krajišnik pozitivni su na virus korona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter