Izvor: Tanjug
27.02.2021 u 17:40
0

Kriminal oštetio Crnu Goru za 36,4 miliona evra

Kriminal je prošle godine oštetio budžet Crne Gore za oko 36,4 miliona evra, što je znatno više u odnosu godinu ranije, saopštila je Uprava policije.

Sektor za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije nadležnim državnim tužilaštvima podneo je 181 krivičnu prijavu i dopunu krivične prijave kojima je procesuirano 446 fizičkih i 116 pravnih lica. 

NAJVAŽNIJE

KORONA PRESEK PO GRADOVIMA: Ovde je danas najviše zaraženih

NAJNOVIJI KORONA PRESEK! Brojke se ne smanjuju!

OVO SE NE PAMTI U BEOGRADU! Vozila kontra smerom na auto-putu, pa se zakucala u drugi automobil!

VUČIĆ ŠOKIRAN KOVID PASOŠIMA: Sramotna i antievropska odluka!

POTRESNO! OVDE SU SKONČALA SRPSKA DECA, KAMEN DA ZAPLAČE! Ovo je račun ustaškog grobara Franje 243 dece – 150 po komadu! (FOTO)

Podnesenim krivičnim prijavama obuhvaćena je materijalna šteta koja se procenjuje na oko 76 miliona evra i za oko 44 miliona evra veća u odnosu štetu iz 2019. godine.

-Pričinjena šteta budžetu Crne Gore procenjuje se na oko 36,4 miliona evra (2019. godine 16,1 miliona), dok šteta za pravna lica iznosi oko 39,6 miliona evra (2019. godine je 15,8 miliona), što je u oba slučaja značajno više u odnosu na štetu iz 2019. godine- saopštila je Uprava policije.

NE PROPUSTITE

PATRIJARH PORFIRIJE NA BANIJI: Ljudi su potrebni jedni drugima

Mihajlović: SRBIJA pokazala snagu u krizi koja pogađa ceo svet

NIJE MU DOBRO: „Alkatrazovcu“ Šobiću odloženo saslušanje u tužilaštvu

DAČIĆ O KRIMINALNOJ GRUPI VELJE NEVOLJE: Ispitati Belivukove veze sa državom!

Lejdi Gagi vraćeni oteti psi: A EVO I KOJA NAGRADA USLEDILA PRONALAZAČU!

Prošle godine je procesuirano osam odsto više osoba nego 2019. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter