Izvor: Tanjug
20.12.2021 u 20:34
0

Krivokapić pozvao parlamentarnu većinu na razgovor o budžetu

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić pozvao je danas predstavnike parlamentarne većine na konsultacije o predlogu budžeta i budućoj saradnji, prenose mediji. 

Pojedinačni sastanci sa predstavnicima skupštinske većine zakazani su za sutra u zgradi vlade.

Poslanici Socijalističke narodne partije, Građanskog pokreta URA i Prave Crne Gore, Dragan Ivanović, Miloš Konatar i Marko Milačić, potvrdili su „Vijestima“ da će doći na konsultacije, dok je poslanik Demosa Miodrag Lekić odbio premijerov poziv.

Krivokapić je prošle nedelje, govoreći o predlogu budžeta, rekao da ne može da shvati da postoji poslanik „koji može glasati protiv interesa građana“.

– Ono što se danima može videti govori o pokušaju da se učini da budžet ne funkcioniše. Svako prekrajanje budžeta, u bilo kom smislu, remeti osnovni koncept ekonomskog razmišljanja – rekao je on i dodao da je budžet projektovan s minimalnim deficitom koji je održiv, a to je 3,8 odsto, a da sve drugo remeti taj balans.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter