Izvor: Tanjug
07.09.2021 u 10:46
0

KRIVOKAPIĆ priprema SMENE U VLADI: Odlaze Sekulović i Brđanin

 Predsednik vlade Zdravko Krivokapić obavestio je lidere parlamentarne većine i pojedine ministre u vladi da priprema smene ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića i direktora Uprave policije Zorana Brđanina zbog neposlušnosti tokom akcije policije na Cetinju.

PROČITAJTE JOŠ: JOANIKIJE: Milo Đukanović je ugrozio verske slobode zarad političke koristi

Iako Krivokapić na sinoć održanoj konferenciji za novinare nije to eksplicitno rekao, list tvrdi da je Krivokapić o svom naumu obavestio lidere i ministre neposredno uoči obraćanja novinara.

Navode da Krivokapić ovog puta želi da bude transparentan i da izbegne greške kao što je to bilo u slučaju smene Vladimira Leposavića.

VAŽNO: Cetinjsko tužilaštvo najavilo ŽALBU zbog OSLOBAĐANJA Veljovića

Za smenu Sekulovića potrebna je većina od 41 poslanika, dok direktora Uprave policije postavlja i razrešava vlada na predlog ministra unutrašnjih poslova. gp URA Dritana Abazovića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter