Izvor: IN4S/HappyBSC
14.05.2020 u 11:03
0

KRVNIČKI! I NEBO PLAČE NAD NIKŠIĆEM Devojčica (16) htela da pomogne bratu pa ih policija brutalno pretukla (GALERIJA, VIDEO)

Devojčica Lara Trebješanin pretučena je sinoć u Nikšiću dok je pokušavala da vidi kako joj je brat Luka i da li je sve u redu sa njim.

Šetala je sa drugaricom i videla gužvu na trgu. Policija je krenula na slobodan narod koji je uzvikivao „ne damo svetinje“. Nakon što je videla da su joj brata bacili na zemlju i uveli u auto. Ona je pokušala da mu pomogne, ali je policajac udario šakom i nakon toga pendrekom po rebrima.

CRNOGORSKA POLICIJA UDARILA NA ŽENE: Tukli je dok joj noge nisu POKRVAVILE! (FOTO)

Ona se pita kakav je to način da se policija iživljava nad maloletnim osobama, koji hoće da brane „ono što je naše“.

CRNA GORA GORI! Na nogama PLJEVLJA I NIKŠIĆ, policija baca SUZAVAC, narod uzvraća KAMENICAMA (VIDEO)

– Ne damo svetinje! – poručuje devojčica na kraju.

,,Otisla sam da vidim kako mi je brat,bacili su ga na pod, pokusala sam ga izvuci, ali me je policajac udario sakom i pendrekom po rebrima“-Lara NEMA NAMA MOLITVE SA NJIMA!!!

Posted by Ksenija Mandic Kljajic on Среда, 13. мај 2020.

Njihova rođaka, koja je i objavila na društvenim mrežama šta se dešavalo u Nikšiću, navela je da je Luka još u policiji.

ČUDO U BERANAMA: Hiljade vernika napravile krst, obavezno pogledajte (FOTO)

– Oboje su dobili batine, a Luka je još u policiji. Deca su ovo bre, sram vas bilo! – objavila je jutros u devet sati na FB njihova rođaka.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.


NAJVAŽNIJE VESTI

SKANDALČINA! Na našem mrtvom dr Lazi hoće da zarade, sledi prijava! (FOTO)

NOVO OTKRIĆE! LEKARI U PANICI! Pojavile se mistične post-korona posledice na bebama (FOTO)

EPIDEMIOLOG KON SE OGLASIO SA DVE REČI PRE PONOĆI: „Privremena odjava…“

KRVNIČKI! I NEBO PLAČE NAD NIKŠIĆEM Devojčica (16) htela da pomogne bratu pa ih policija brutalno pretukla (GALERIJA, VIDEO)

ŠOK! POZNATI SEKSOLOG O INCESTU: Seks između oca i punoletne ćerke je normalan ako nije silovanje!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter