Izvor: Blic.rs
10.11.2020 u 16:08
0

KRVNIK ZAVRŠIO IZA REŠETAKA NAKON SKORO DVE DECENIJE: Raskomadao žrtvu i njene delove tela bacio na more

Kristian Gondi (43) iz Sente, kog Cra Gora potražuje radi izdržavanje zatvorske kazne u trajanju od 30 godina, uhapšen je danas u Srbiji po međunarodnoj poterneici NCB Interpola Podgorica.

Kako je saopštila Uprava policije Crne Gore, slobode je lišen radi privođenja na izdržavanje kazne zatvora u trajanju od trideset godina na koju je osuđen presudom Višeg suda u Podgorici zbog krivičnog dela teško ubistvo.

– Gondi je osuđen jer je 2005. godine u naselju Drobnići koje pripada opštini Budva, zajedno sa saučesnikom S.R. u nameri pribavljanja imovinske koristi kroz prisvajanje imovine, lišio života oštećenog K.D., a potom, radi prikrivanja tragova krivičnog dela, takođe sa S.R. nasilno razdvojio telo žrtve na delove koje su potom umotali i odvezli do mora i delove tela žrtve izbacili na otvoreno more – saopštila je crnogorska policija.

SAZNAJTE JOŠ

NEVEROVATNO OTRKIĆE NEIMARA Minirali za tunel, pa pronašli božansku pećinu

BANKROT MODNIH KOMPANIJA Movi krah kreće zbog praznih gradova pred Božićne kupovine

PROGNOZA IZ BRITANIJE Život se normalizuje do Uskrsa

U saopštenju se još navodi da je lociranju i lišenju slobode prethodila je zajednička istraga ciljanog traganja sprovedena od strane službenika Odseka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju u Sektoru kriminalističke policije i Odseka za ciljane potrage MUP-u Republike Srbije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter