Izvor: Telegraf
20.01.2024 u 16:11
0

MAJKA BEZ MILOSTI: Terala decu da prose pa im uzimala novac

Z. I. (26) uhapšena je u Podgorici, zbog sumnje da je izvršila krivično delo trgovina ljudima na štetu svoje dvoje maloletne dece.

„Ona je, kako se sumnja, duži vremenski period u kontinuitetu, upotrebom sile i pretnje koristila svoju maloletnu decu u cilju prosjačenja. Z.I. je dovodila svoju decu ispred jednog marketa na Starom Aerodromu, gde su deca prosila novac od kupaca i prolaznika, a zatim su taj prikupljeni novac predavala osumnjičenoj“, navodi se u saopštenju policije.

OČUH ZLOSTAVLJAO DETE U BIH: Monstruozni čin zgrozio socijalne radnike

O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se Z.I. liši slobode zbog sumnje da je izvršila gore navedeno krivično delo.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter