Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
21.01.2024 u 00:30
0

TEŠKA NESREĆA U KOMŠILUKU: Auto u punoj brzini udario u zid, jedna osoba poginula, četvoro povređeno

Do nesreće je došlo oko 18.50 časova, kada je autobus svom snagom udario u zid Starog mosta.

Jedna osoba je stradala, dok je četvoro povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras u hrvatskom gradu Sisku. Kako prenose tamošnji mediji, do nesreće je došlo oko 18.50 časova, kada je automobil svom snagom udario u zid Starog mosta.

LOŠE VREME I U KOMŠILUKU: Sneg pada na severu zemlje, veje i u Zagrebu

Na na licu mjesta poginula je mlađa ženska osoba, dok je četvoro povređenih ljudi prevezeno u bolnicu. Istraga je u toku.

– Začuo se stravičan zvuk kada je automobil udario u zid Starog mosta. Taj udarac je bio toliko jak da od automobila ništa nije ostalo. Vatrogasci i Hitna pomoć došli su vrlo brzo. Na automobilu je čak izbio požar, pa su vatrogasci, planirajući kako da što brže izvuku nastradale iz automobila sečenjem i cepanjem lima, prvo morali da ugase vatru. Sve su to uradili brzo i odmah po izvlačenju prve dve ubacili su ih u vozila hitne pomoći i odvezli u bolnicu. Nadam se da će biti dobro – rekao je jedan svedok za Jutarnji. Drugi svedok dodaje da automobili često divljaju tom trasom kroz neopaženi prolaz i da je posebno opasno kada je sve zaleđeno ili ima vode na putu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter