Izvor: Blic.rs
06.11.2020 u 14:30
0

MAJKA INFICIRANA KORONOM: U kovid bolnici ROĐENA ZDRAVA BEBA

U bijeljinskoj kovid bolnici na lečenju je 91 bolesnik, a u njenoj operacionoj sali majka pozitivna na korona virus rodila je zdravu bebu, saopšteno je iz Bolnice „Sveti vračevi“.

Od 91 pacijenta, dve trećine ima tešku kliničku sliku, osmoro je na respiratoru, od kojih je dvoje intubirano i oni su životno ugroženi, dok je na kiseoničkoj terapiji 46 obolelih, navedeno je u saopštenju.

SAZNAJTE JOŠ

POČELO JE! Pogledajte novogodišnje ukrašavanje Beograda! (VIDEO)

INCKU PONOVO SMETA DODIK Ako prizna Kosovo, Srpska ide u otcepljenje

„DELTA“ DALA PONUDU Ovoliko Miškovć nudi za Sava Centar

ZVANIČNO: Nova sezona u NBA počinje 22. decembra

Iz Bolnice apeluju da građani deluju preventivno i dosledno se pridržavaju propisanih zaštitnih mera nošenja maske, održavanje distance i higijene ruku.

Lepa vest je, navodi se u saopštenju, da je rođena zdrava beba u operacionoj sali kovid bolnice.

– Majka, koja je na prijemu bila pozitivna na virus, zahvaljujući stručnom ginekološko–akušerskom timu bijeljinske bolnice, donela je na svijet zdravu bebu. Majka i beba su nakon kraćeg boravka u bolnici puštene kući – navodi se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter