Izvor: KURIR
15.07.2024 u 17:15
0

MAJKA NESTALE BEBE IZ FOČE RADI U BOLNICI: Isplivali šokantni detalji!

Kako nezvanično saznaju Nezavisne, majka nestale bebe iz Foče, zaposlena je u Univezitetskoj bolnici u ovoj opštini.

Ovu informaciju su dobili iz više izvora, koji su želeli da ostanu anonimni.

S obzirom da je slučaj vezan za Foču, Nezavisne su pokušale da sve provere sa Nenadom Lalovićem, direktorom Univerzitetske bolnice u Foči, koji je kazao da je sa slučajem upoznat iz medija.

„Mi smo o tome čuli iz medija i iz samog grada. Nikakvu zvaničnu informaciju nemamo. Čekamo zvaničnu informaciju iz MUP-a i Tužilaštva“, rekao je Lalović.

Na informacije da se radi o ženi koja je zaposlena u zdravstvenoj ustanovi kojom rukovodi, Lalović poručuje da ne može ništa reći dok se ne oglase nadležne pravosudne i policijske institucije.

„Ne mogu to da komentarišem. Postoje određeni nagoveštaji, ali ne mogu pričati o tome dok tužilaštvo ne podnese krivičnu prijavu i pokrene postupak. Čekam izjavu tužilaštva i onda možemo komentarisati sve. Osoba na koju se sumnja jeste zaposlena u bolnici Foča, ali se to sumnja, tako se može sumnjati i da sam ja na Marsu, ali nisam, evo me sedim ovde. Ništa ne želim da komentarišem bez zvaničnog saopštenja tužilaštva i dok se ne završi istraga“, poručio je Lalović.

Podsećanja radi, ATV je preneo da je novorođenče iz Foče misteriozno je nestalo nakon porođaja, a da policija i tužilaštvo mesecima pokušavaju da utvrde da li je beba mrtva ili je eventualno postala žrtva trgovine decom.

DETE OSTALO ZAKLJUČANO U AUTOMOBILU: Vatrogasci morali da obijaju vozilo

Istraga je pokrenuta u februaru ove godine, nakon što je žena iz Foče rodila muško novorođenče, a trudnoću i porođaj je, tvrde, navodno krila od porodice jer, kako se sumnja, otac bebe nije njen suprug.

Iz MUP-a RS potvrđeno je za „Nezavisne novine“ da se intenzivno radi na predmetu nestanka bebe u Foči, kojoj se nakon što se rodila, gubi svaki trag.

„Policija ima otvoren predmet u vezi sa jednom ženskom osobom, za koju je utvrđeno da se porodila, ali da deteta nema“, rečeno je za „Nezavisne novine“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter