Izvor: Blic.rs
14.06.2020 u 10:24
0

MAKEDONIJA OTVORILA GRANICE Srpski turisti od sutra lakše do GRČKE! OVO SU USLOVI!

Srpski turisti koji se već od sutra spremaju da krenu na letovanje u Grčku sada imaju brigu manje pošto je Severna Makedonija odlučila da delimično otvori svoje granice!

Iako je poslednjih dana bilo najava da će Severna Makedonija dopustiti ulazak stranih državljana tek od 1. jula, došlo je do veleobrta u poslednji čas.

Naime, stranci, među kojima će sigurno većinu činiti srpski turisti koji idu u Grčku na more, moći će da prođu kroz ovu zemlju, ali pod uslovom da je napuste u roku od pet sati.

OVO MORATE PROČITATI

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) DAVILI GA I SEKSUALNO ZLOSTAVLJALI ZATO ŠTO JE HRIŠĆANIN! „Autonomna zona“ u Sijetlu pokazala PRAVO LICE!

SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA POSTAVILA ULTIMATUM MILU: Čeka se na rešavanje ZAKONA O SLOBODI VEROISPOVESTI

EVO ZAŠTO LEVIČARI NE VOLE TRAMPA: Era BESKONAČNIH I BESMISLENIH ratova mora da se završi!

USTAŠE SE NE SMIRUJU! Novi antisrpski transparent u Zagrebu! (FOTO)

ŠOKANTNO PRIZNANJE AMERIKANACA: Rusija ima razloga da se boji NATO AGRESIJE!

Najnovija odluka vlade u Skoplju doneta je nakon usvajanja Protokola o neprekidnom tranzitu stranih državljana preko teritorije Severne Makedonije.

Ona podrazumeva da državljani drugih zemalja, do uvođenja pune liberalizacije, mogu da koriste granične prelaze Tabanovci, Deve Bair, Bogorodica, Kjafasan, Blace i aerodrom Skoplje.

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI

VLADIKA JOANIKIJE: NEKRST Milo hoće da uređuje Crkvu! Od Crne Gore je napravio feud!

„LEPE“ VESTI ZA ONE KOJI BI LETOVALI U HRVATSKOJ! Ovo vas čeka ako OBOLITE OD KORONE!

BAKINA KUHINJA Urmašice po receptu naših nana (VIDEO)

NOVITETI IZ SONIJA Ovo je 10 najzanimljivih igara za PS5 (VIDEO)

– Tranzit ovih osoba podrazumeva ulazak na jedan granični prelaz i izlazak na drugi sa obavezom da tokom tranzita ne napuštaju odgovarajući auto-put ili lokalni put i realizuju ga u roku od pet sati, što potvrđuju izjavom koju popunjavaju na ulazu i prilikom izlaska predaju graničnoj policiji kako bi mogao da se kontroliše trajanje tranzita –  navodi se u saopštenju Vlade Severne Makedonije.

Svi koji tradicionalno prolaze kroz Severnu Makedoniju do grčkih letovališta dobro znaju da im je za od izlaska iz Srbije do ulaska u Grčku neophodno oko dva do dva i po sata vožnje. E sad, ostaje dilema da li je tranzitnim turistima onda dozvoljeno da, na primer, svrate do omiljene kafane pored auto-puta na ručak i osveženje…

Druga stvar na koju bi svi trebalo da obrate pažnju je da se među graničnim prelazima koji će biti otvoreni ne nalazi Dojran, koji je jedan od najkorišćenijih od strane naših turista, posebno onih koji idu ka Tasosu.

Podsetimo, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić najavio je da će od 15. juna Grčka otvoriti granice za građane Srbije. Granični prelazi za srpske turiste trebalo bi da budu otvoreni u ponedeljak 15. juna, tačno u 14 časova po našem vremenu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter