Izvor: Alo.rs
19.02.2021 u 08:45
0

MANDIĆ: Ko vam je smetao da nabavite vakcine?

Mandić je napomenuo da nisu ni drugi u vlasti, što su došli nakon njih, sprečavani da taj posao urade bolje i nabave vakcine za stanovništvo Crne Gore.

Niko nije smetao ni branio DPS-ovoj Vladi da obezbedi vakcine za građane i zbog toga su oni poslednja adresa koja može bilo koga da kritikuje vezano za borbu protiv korone, poručio je predsednik NSD-a i lider DF-a Andrija Mandić.

NE PROPUSTITE:

NOVI ZEMLJOTRES U JAPANU: Ovde je epicentar, dobro se zadrmalo

BORJAN HVALI PAVKOVA ZA NEBESKI SKOK: Bili smo hrabri protiv Milana, sjajno veče na Marakani

Vulin: Policija hapšenjem Velje Nevolje zaustavila SPAJANJE KLANOVA!

On je istakao da on nije predsednik Vlade, ni državni funkcioner da bu mi se partija Mila Đukanovića obraćala na ovakav način. Mandić je upitao bivšu vlast da li im je Srbija smetala da pravovremeno nabave vakcine u borbi protiv korona virusa.

– Veoma sam ponosan ako su razgovori koje sam vodio otkad je Srbija nabavila prve vakcine, i moje pismo upućeno početkom februara predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, pomogli da naši zdravstveni radnici, heroji borbe protiv korone, dobiju mogućnost da budu zaštićeni. Ne samo oni, nego i njihove porodice koje su podjednako izložene riziku kao i oni. Verujem da će ova prva pošiljka biti upotrebljena za njihovu zaštitu i ako, recimo, Vlada Crne Gore uskoro ne nabavi veću količinu vakcina, ja sam siguran da će Srbija ponovo pomoći Crnoj Gori- poručio je Mandić.

Mandić je napomenuo da nisu ni drugi u vlasti, što su došli nakon njih, sprečavani da taj posao urade bolje i nabave vakcine za stanovništvo Crne Gore.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter