Izvor: Tanjug
12.08.2021 u 14:01
0

MANDIĆ: Krivokapiću više niko ne veruje

 Premijeru Zdravku Krivokapiću više niko ne veruje i više niko ne zna šta je on Patrijaršiji u Beogradu poslao kao predlog Temeljnog ugovora koji bi sa SPC trebalo da potpiše država Crna Gora, izjavio je danas jedan od lidera DF-a Andrija Mandić.

VAŽNO:

LUKIĆ U „DOBRO JUTRO“: Šmit može da bude samo dobar nemački turista – NIJE DOVOLJNO ŠTO SRBIJU UCENJUJU KOSOVOM, SAD NAMEĆU I INCKA!

RAJIĆ I ANĐELKOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Jaka Srbija je motor razvoja Otvorenog Balkana!

Dragica Gašić: Znam da je pravda na mojoj strani

VREMENSKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 12. AVGUST: Danas veoma toplo, držite se hlada!

Mandić je  rekao da je skandal, koji je Kirovokapić krajem maja napravio dolaskom u Patrijaršu i nepotpisivanjem Temeljnog ugovora, pretvorio, kako je kazao, „gotovinu u veresiju“.

„Bojim se da se radi o novom Krivokapićevom potezu kojim želi da ovaj važan ugovor uopšte ne bude potpisan. Nepoverenje je veliko. Plašim se da će odustati od svakog teksta koji bi bio prihvatljiv za naše arhijereje”, rekao je Mandić.

Mandić je to rekao komntarišući raniju izjavu Krivokapića da je predlog Temeljnog ugovora dostavljen Patrijaršiji i da on čeka njihov odgovor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

(Kraj) zn/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter