Izvor: Alo.rs
05.11.2021 u 19:03
0

MEDOJEVIĆ PODRŽAVA „OTVORENI BALKAN“: Ne možemo da čekamo Brisel, potrebno je ubrzati EU integracije na Balkanu

– Otvoreni Balkan su evropske integracija na Balkanu, jer ne možemo da čekamo Brisel. Mi treba da ubrzamo EU integracija na Balkanu – poštujući vrednosti EU – slobodni protok ljudi, roba, kapitala. Balkan balkanskim narodima. Dogovor i saradnja umesto sukoba. Samo jako – poručio je Medojević.

PROČITAJTE JOŠ: Besana noć pred stanovnicima BiH zbog nevremena i poplava

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se juče sa premijerom Albanije Edijem Ramom i zamenikom premijera Severne Makedonije Nikolom Dimitrovom, gde je u okviru inicijative Otvoreni Balkan, u Palati Srbija održan trilateralni sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa premijerom Albanije Edijem Ramom i zamenikom predsednika Vlade Severne Makedonije Nikolom Dimitrovim.

PROČITAJTE JOŠ: NOVA AFERA U CRNOJ GORI: Političari prisluškivani u hotelu Palas

Vučić, Rama i Dimitrov su razgovarali sa predstavnicima kompanija iz Srbije, Albanije i Severne Makedonije, kao i sa predstavnicima Atlantskog saveta.

Vučić je istakao da su održani dobri i važni razgovori o zajedničkim projektima i daljem razvoju odnosa u okviru inicijative Open Balkan.

– „Otvoreni Balkan“ smatramo izuzetnom inicijativom, a ona je napravljena zbog ljudi koji žive u svakom od naših gradova – istakao je predsednik Vučić na konferenciji za medije.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter