Izvor: Kurir.rs
06.10.2020 u 10:38
0

MILAN KNEŽEVIĆ PORUČIO: Abazović kazao da je spreman da radi sa nama na povlačenju Zakona o slobodi veroispovesti

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović spreman je da radi na povlačenju Zakona o slobodi veroispovesti, saopštio je jedan od lidera DF Milan Knežević.

Lideri DF Andrija Mandić i Milan Knežević sastali su se juče sa Abazovićem, gde su približili stavove o spornim pitanjima.

„Tačno je da smo se videli sa Abazovićem. U direktnim razgovorima napravljeni su značajni pomaci jer je Abazović kazao da je spreman da radi sa nama na povlačenju Zakona o slobodi veroispovesti, što je preduslov DF za priču o formiranju Vlade“, rekao je Knežević Srni.

On je sinoć istakao da je „postignut napredak kada je reč i o principima na kojima će počivati buduća Vlada“.

SVE O SPORTU

PREKO VENECIJE DO PRVE POBEDE U SEZONI: Posle Huventuda i Borca crno-beli znaju da moraju mnogo bolje

NA MALOM KALEMEGDANU IZNENAĐENJE: Zvezda vratila igrača sa crnogorskim pasošem

STRAVIČNA TRAGEDIJA! OVO ĆE VAS RASPLAKATI: Fudbaler poginuo na majčin rođendan

OD SJAJA DO OČAJA! SRBIN ĆE SEDETI NA KLUPI: Ko je izigrao Srbina, Nemci ili Englezi?

FUDBALSKI ZEMLJOTRES: Kavani novi igrač CRVENIH ĐAVOLA

„O konkretnim imenima i kadrovima još nismo razgovarali, ali, iskreno, ne očekujem da bilo ko kadrira u DF-u sa strane“, zaključio je Knežević.

Mandić je saopštio da je postignut dogovor sa Abazovićem o pitanju ukidanja antiustavnog Zakona o slobodi veroispovesti.

„Kada smo uspeli da u direktnoj komunikaciji pronađemo rešenje za najveći problem, za suspenziju Zakona o slobodi veroispovesti, očekujem da već na narednom sastanku kadrovska rešenja jednostavno dogovorimo, prema principu da svako dobije svoje i da svak imenuje svog. Kadrovska rešenja su jednostavniji deo dogovora“, rekao je Mandić Srni

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter