Izvor: Alo.rs
20.09.2020 u 17:14
0

MILO SPREMIO MILIJARDU EVRA ZA BEG! Ove dve destinacije mogući SPAS OD SUDA!

Podgoricom je počelo da se šuška, ako je verovati glasinama, Milo Đukanović ne planira da čeka da ga stigne pravda, već da se na vreme skloni. Da li će, još nije jasno, ali gde  će pojedini već tvrde da znaju. I neće u šumu, kako je najavio.

SAZNAJTE JOŠ

KORONA PRESEK: Drastično manje testiranih, jedna osoba preminula

ALBANSKI „ISTORIČARI“ OPET KRADU NAŠE! Sulude tvdnje o caru Dušanu i knezu Lazaru!

TRAMP: Zaustavili smo masovna ubijanja između Srbije i Kosova

Grenel sutra stiže u Prištinu!

„Miloš“ nagazio minsko-eksplozivnu napravu! (FOTO)

Duško Knežević, čovek do kojeg je Milo godinama pokušavao da se dokopa, a koji je nedavno skinut sa crvene poternice Interpola, za naš portal ističe da Đukanović ima dve opcije za beg.

– Prva opcija su mu Ujedinjeni Arapski Emirati, gde se nalazi njegov prijatelj Šinavatra, takođe begunac. Drugo moguće mesto je Argentina, gde je velika crnogorska dijaspora. Prednost Argentine za njega je činjenica što ta zemlja ne isporučuje ljude sa poternica – rekao je Knežević.

Taksin Šinavatra osuđen je u svom rodnom Tajlandu zbog korupcije, kao i njegova sestra Jingluk, a oboje su bili premijeri svoje države. Za to ipak nisu odslužili ni dan kazne. Bežali su preko pola sveta, i privremeno utočište pronašli na Balkanu. U malenoj Crnoj Gori, brat Milo im je bacio uže spasa i izvukao ih na obalu gde im je dao i državljanstvo. Mnogi smatraju da je došlo vreme da se oduže svom domaćinu.

PROČITAJTE I OVO

ŠVEDSKI RULET SA KORONOM! Evo do kakvih zaključaka su došli!

UŽAS U NOVOM PAZARU! Maloletnik slao poruke majci poznanika, kada su se potukli IZBO JE I NJEGA I NJEGOVOG DRUGA

NA KUPUSIJADI STOTINE LJUDI BEZ MASKE I DISTANCE:Skandalozani prizor u Mrčajevcima!

ŠTA RADI LJUPKA POSLE SKANDALA? Evo GDE jedino ide!

U izgnanstvo, baš kao ni u goste kod starog prijatelja, se ne ide tek tako, pa se i Milo izgleda dobro pripremio za svoje putešestvije. Prema rečima Kneževića, imaće dovoljno za čast.

– Njegovo bogatstvo je prema mojim procenama oko milijardu evra, zajedno sa nekretninama i novcem koji je prebacio na familiju – kaže Duško Knežević.

Objektivno, Đukanovićeve planove još niko ne zna osim samog Mila, a moguće je da još razmišlja. Marko Milačić, predsednik Prave Crne Gore, smatra da će Milo Đukanović pobeći iz zemlje, ali ništa još nije sigurno.

Kako je Tramp rekao pre nekoliko godina, kada je poništio NATO pravilo za 30 musketara „svi za jednog, i jedan za sve“, Crna Gora je mala i agresivna zemlja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter