Izvor: Alo
03.08.2023 u 19:11
0

„ZENIČKI ROBINZON“LOVI ZMIJE KAO OD ŠALE: SNIMAK koji će dovesti u PITANJE SVAČIJU HRABROST – glavno ORUŽJE SU MU RUKE (VIDEO)

Komentari na društvenim mrežama su se nizali jedan za drugim.

Muškarac iz Zenice snimljen je kako golim rukama hvata vodene zmije po reci Bosni!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Žarko Hrgić (64), poznatiji kao zenički Robinzon, ušao je u cipelama u reku i hvatao zmiju po zmiju dok su šokirani gosti obližnjeg restorana snimali.

Komentari na društvenim mrežama su se nizali jedan za drugim.

– Gospodin – navodi jedan korisnik.

– Pecanje je za p*čke – nadovezao se drugi korisnik.

– Izveo je zmije u šetnju – našalio se treći korisnik.

Hrgić je inače poznat kao pustinjak koji već skoro 10 godina živi u pećini. Tokom zime je dobio kamp-kućicu koju su mu darovali građani BiH privremeno zaposleni u inostranstvu, međutim, rekao je da će novi dom koristiti samo preko dana dok će svake večeri ići u pećinu da spava.

Žarko je otkrio i da dogodine navršava 65 godina i da stiče pravo na dve penzije, jednu iz Nemačke, a drugu iz rodne BiH, ali da će i dalje živeti kako hoće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter