Izvor: Tanjug
27.06.2021 u 13:43
0

NA DANAŠNJI DAN PRE 29 GODINA! Obeleženo sećanje na operaciju Koridor 92

U Dugoj Njivi kod Modriče obeleženo je 29 godina od operacije Koridor, kojom je u vreme rata u BiH 1992-1995. posle 42 dana prekinuta kopneno-vazdušna blokada, spojeni istočni i zapadni delovi Republike Srpske i omogućena veza sa Srbijom.

NAJVAŽNIJE: 

VUČIĆ U RODNOM MESTU SVETOG SAVE: Predsednik obišao crkvu i poručio narodu „Borim se koliko mogu“ (VIDEO)

SUTRA POČINJE TOPLOTNA APOKALIPSA! Najnovija prognoza meteorologa Đurića: Evo koji dan će biti najvreliji

MINISTAR VULIN O SRPSKOM PODZEMLJU: Znamo gde se kreće Zvicer! Zagorčaćemo život mafiji!

ZORA DOBRIČANIN O UBISTVU MIŠE OGNJANOVIĆA: Svi koji su radili na slučaju su SMENJENI ILI SKLONJENI!

MINISTARSTVO PROSVETE SE OGLASILO: Poznato kada će biti objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita

Obeležavanju su prisustvovali predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović i premijer Radovan Višković i predsedavajući Saveta ministara Zoran Tegeltija, kao i članovi Moto-kluba „Noćni vukovi“.

– Želim da vas podsetim na cinizam i ponašanje međunarodne zajednice, koja se oglušila da pruži i dozvoli humanitarnu pomoć. A rezultat toga bio je smrt 12 beba u Banjaluci. Morali su da izgube bitku sa životom samo zato štio nisu hteli da dopuste da dođe kiseonik u Banjaluku“, rekao je Višković.

U operaciji „Koridor 92“ poginulo je 413 boraca, a 1.918 je ranjeno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter