Izvor:
12.12.2016 u 15:32
0

Napeto u Makedoniji: Gruevski i Zaev proglasili pobedu, POLICIJA NA ULICAMA!

Zaev je pred pristalicama, koje su se okupili ispred Vlade Makedonije u Skoplju, rekao da "opozicija zajedno sa građanima ima jedan madat više od VMRO DPMNE" i da se čekaju rezultati, ali da "trendovi mogu samo da rastu, ne mogu da padaju".

Poštovani građani radujte se, slavite život, režim je pao. Neka ceo svet zna da je pao režim (Nikole Gruevskog) za jedan mandat – rekao je Zaev.

On je rekao da "danas Makedonija otvara novu stranicu, novu lepu stranicu".

Danas smo pobedili zajedno povezani, da živi naša multietnička Makedonija – rekao je lider SDSM.

Svaka pobeda se računa – rekao je na pres konferenciji Vlatko Gjorcev iz VMRO-DPMNE konstatujući da je ta partija osvojila 20.000 glasova više.

Sa druge strane, generalni sekretar opozicione SDSM Petar Šilegov proglasio je pobedu opozicije.

Velika pobeda u Skoplju, pobeda u Bitolju, Kumanovu, Strumici, Strugi, Kavadarcima, Gostivaru, Debru…Sve to govori da je na vidiku velika pobeda građana Makedonije – rekao je Šilegov u izbornom štabu SDSM, ocenivši da režim lidera vladajuće VMRO DPMNE Nikole Gruevskog postaje prošlost.

Informer
Foto: Twitter/saulocorona

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter