Izvor: Blic.rs
17.09.2020 u 21:34
0

NASILNIK UHAPŠEN U HRVATSKOJ, DAVIO SVOJU ŽENU PRED DETETOM: Optužen za ubistvo žene i bludničenje nad pastorkom

Županijsko državno tužilaštvo u Velikoj Gorici u Hrvatskoj podiglo je u četvrtak optužnicu protiv 31-godišnjaka kojeg tereti za ubistvo supruge i bludne radnje nad svojom maloletnom pastorkom.

Osumnjičeni se tereti da je 22. marta oko dva sata u porodičnoj kući u Zaprešiću rukama uhvatio suprugu za vrat i snažno stiskao sve dok nije izgubila svest, saopštili su iz tužilaštva.

SAZNAJTE I OVO

DR TIODOROVIĆ O KLJUČNE DVE NEDELJE I NAJGOREM SCENARIJU: „Nisam stigao da razmišljam DA LI ĆU IZDRŽATI“

LUKAŠENKO: Belorusija zatvara granicu s Poljskom i Litvanijom!

OPA! SLEDI JOJ PAKAO: Evo koliku kaznu će morati da plati Ljupka Stević!

JEZIVA NESREĆA: Automobil pun migranata skrenuo sa puta i prevrnuo se u kanal!

Iako je njena maloletna ćerka pozvala policiju nakon čega je nesrećna žena prevezena u bolnicu, ona je nedelju dana kasnije izgubila bitku za život.

Osumnjičeni se tereti i da je u maju, a potom i u avgustu minule godine, kao i 21. martu tekuće, u Zaprešiću i na jednom srednjodalmatinskom ostrvu bludničio nad svojom maloletnom pastorkom.

Odlukom Vijeća velikogoričkog Županijskog suda, produžen mu je istražni zatvor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter