Izvor: Blic.rs
16.12.2020 u 10:45
0

NASTAVLJA SE PAD ZARAŽENIH: Potvrđeno 118 novih slučajeva zaraze koronom, 244 osobe se oporavile

Na području Kantona Sarajevo u poslednja 24 časa potvrđeno je 118 novih slučajeva zaraze korona virusom među 734 testirana uzorka, a prijavljeno je šest smrtnih slučajeva, podaci su kantonalnog Zavoda za javno zdravstvo.

U ovom periodu 244 osobe su se oporavile, čime je u ovom kantonu nastavljen pozitivan trend većeg broja oporavljenih u odnosu na broj novozaraženih, dodaje se u saopštenju, prenosi Srna.

SVE O SPORTU

FUDBALSKI SVET TUGUJE: Ostaće upamćen kao izuzetan veliki profesionalac

FERDINAND O MEČEVIMA SA SITIJEM: Ferguson je postao ljubičast kada je video Van Nistelroja sa tim dresom

Filipovski otkrio zašto je Partizan izgubio!

JOKIĆ PROMOVIŠE SRBIJU: Učio saigrače da igraju kolo! (VIDEO)

Na klinikama i u Izolatorijumu Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu na Podhrastovima nalaze se 184 pacijenta pozitivna na virus, dok je u Opštoj bolnici hospitalizovano 85 zaraženih. Pet hospitalizovanih pacijenata koristi mehaničku podršku respiratora pri disanju, dok se na neinvazivnoj ventilaciji nalazi 31 pacijent. Sa bolničkog lečenja u protekla 24 časa otpušteno je 19 osoba.

U Kantonu Sarajevo je od posledica korona virusa preminulo je 326 osoba. Trenutno je aktivan 2.261 slučaj zaraze virusom, a od početka epidemije ukupno je registrovano 22.489 zaraženih.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter