Izvor: Tanjug
21.06.2022 u 18:54
0

NATO POMOĆ ZA BIH Delegacija BiH u Briselu razgovarala o jačanju saradnje sa Alijansom!

Delegacija BiH i članovi političko-bezbednosnog komiteta NATO su u Briselu razgovarali o jačanju saradnje, a jednoglasno je pružena podrška dodeli paketa pomoći za BiH.

U narednih nekoliko dana očekuje se i zvanično usvajanje odluke o pomoći, nakon čega će biti pripremljen plan implementacije, saopšteno je iz ministarstva odbrane BiH, prenosi SRNA.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Iz ministarstva navode da je inicijativa za dodelu paketa pomoći BiH pokrenuta nakon nedavnih izjava generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga koji je rekao da je BiH kao deo Zapadnog Balkana u fokusu NATO i tom prilikom najavio jačanje saradnje između BiH i NATO.

DODIK O KANDIDATSKOM STATUSU ZA BIH: Ako ga ne bude, umire briselski dogovor!

Ovaj paket pomoći podrazumeva jačanje različitih domena sistema odbrane. U sferi bezbednosti odnosi se na jačanje kapaciteta za sajber odbranu i pomoć civilnom stanovništvu u slučaju elementarnih nepogoda.

U domenu odbrane pomoć podrazumeva podršku u izgradnji odbrambenih kapaciteta Oružanih snaga BiH u cilju dostizanja većeg stepena operativnosti i borbene gotovosti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter