Izvor: Tanjug
06.09.2021 u 12:58
0

NEOBIČNA KAMPANJA „Ne budi samo Srbin … Budi e-Srbin“

Srpsko narodno veće (SNV) objavilo je, u oviru kampanje „Ne budi samo Srbin… Budi e-Srbin“, spot u kojem je pozvalo Srbe u Hrvatskoj da se bez straha izjasne kao Srbi na popisu stanovništva putem interneta.

PROČITAJTE JOŠ: MANDIĆ: Za događaje na Cetinju KRIV JE Milo Đukanović

U spotu se pojavljuje muškarac čije je prezime Srbljanović, koji spušta roletne i zamračuje stan, a pre nego što otvori stranicu za onlajn popis stanovništva, vadi karticu i bateriju iz mobilnog telefona, stavlja rukavice i masku, osluškuje komšije i uključuje glasnu muziku, odnosno čini sve da prikrije svoj nacionalni identitet.

Tek tada, u mračnom stanu i maskiran, upisuje u rubriku da je po narodnosti Srbin.

VAŽNO: RUSKI PATRIJARH ČESTITAO USTOLIČENJE JOANIKIJA: Dobri pastir polaže svoj život za stado

Na kraju spota navodi se da se „možeš izjasniti koje si narodnosti, a da niko to ne sazna“.

Popis stanovništva u Hrvatskoj preko interneta traje do 26. septembra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter