Izvor: Tanjug
30.07.2020 u 04:13
0

NEZAPAMĆENO! Padao grad veličine jabuke!

Izuzetno snažna oluja, koja je u kasnim poslepodnevnim satima zahvatila delove Austrije, tokom večeri se premestila preko većeg dela Slovenije gde je na više lokacija izazvala štetu.

Kako javlja portal 24ur.com, a prenosi Jutarnji list, zabeležene su i lokalne poplave, a ponegde je padao grad veličine jabuke.

OVO MORATE ZNATI…

NOVI CRNI BILANS: Broj zaraženih KORONOM u svetu premašio 17 MILIONA!

JOŠ 17 OSOBA ZARAŽENO U RASINSKOM OKRUGU Najviše novih slučajeva u Kruševcu, ali ohrabruje jedan podatak!

EKONOMSKI, PA POLITIČKI PROBLEMI: Ovo su glavne poruke predsednika Vučića na Samitu Zapadnog Balkana!

Zbog siline naleta oluje, vozači automobila su na nekim područjima zaštitu potražili pod nadvožnjacima.

Najveća šteta je, prema dosadašnjim informacijama, prijavljena na području Domžala gde su vatrogasci zatrpani pozivima za pomoć.

PROČITAJTE JOŠ…

OBJAVLJEN KALENDAR ZA NAREDNU ŠKOLSKU GODINU: Časovi počinju 1. septembra, modeli zavise od škole!

„VATRENO OKO“ I U NIŠU: Brnabić i Čen Bo sutra otvaraju novu laboratoriju

ZLOČIN KOJI JE ZALEDIO SRBIJU SUTRA DOBIJA ZAVRŠNICU: Pokrio LEŠ tepihom pa s njegovom ŽENOM otišao da PRIJAVI NESTANAK!

Kako je objavio slovenački meteorološki zavod, nevreme je deo hladnog fronta koji se iz Srednje Evrope kreće prema istoku, a sa sobom osim obilne kiše i povremenog grada nosi i olujni vetar.

U večernjim satima pojavili su se i prvi nagoveštaji lokalnih nestabilnosti na severozapadu unutrašnjosti Hrvatske, pa je hidrometeorološki zavod izdao žuto upozorenje zbog mogućih grmljavinskih pljuskova na tom području.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter