Izvor: In4s.net
10.06.2020 u 14:06
0

NIKŠIĆANIN ODBIO DA RUŠI MANASTIRSKI KONAK Samo sam se prekrstio i otišao! (FOTO)

Građevinska firma „Vilusi“ iz Nikšića angažovana je jutros da sruši manastirskog konak na Briskoj Gori pored Ulcinja.

SRAMOTA! Milovi bageri i specijalci srušili konak SPC kod Ulcinja (FOTO)

Portal in4s.net razgovarao je sa bageristom M. Кoprivicom, koji odbio da vozi bager te firme i koji nije želeo da učestvuje u rušenju konaka. Кoprivica je bio kratak što je razumljivo nakon napornog dana i kilometara pešačenja.

– Jutros me je firma poslala u Ulcinj sa bagerom, ali nisu mi rekli gde idem, ni šta treba da radim. Tek kada sam došao, video sam o čemu se radi. Odmah sam izašao iz bagera i rekao da neću da rušim konak, niti da učestvujem u tome. Prekrstio sam se i otišao peške sa tog mesta do Ulcinja – kaže Кoprivica.

BAGEROM NA SVETINJU Crnogorska inspekcija ruši temelje novog manastirskog konaka u Ulcinju (VIDEO)

Naš čitalac koji je bio u blizini, kaže da je Кoprivica bio uporan u odluci i nakon vrlo neprijatnog razgovora sa policijom napustio je to mesto, a bager je preuzeo direktor kompanije „Vilusi“ Marko Daković koji je na kraju i srušio konak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter