Izvor: tanjug
27.10.2021 u 12:01
0

NOVE MERE U SEVERNOJ MAKEDONIJI: Od danas u kafić samo sa dve doze vakcine

Od 15. novembra ulazak u ugostiteljske objekte u Severnoj Makedoniji biće moguć samo osobama koje su primile dve doze vakcine protiv korona virusa ili su preležale kovid-19 u poslednjih 45 dana, odlučila je vlada te zemlje na današnjoj sednici.

Ta mera odnosi se na sve vrste objekata otvorenog i zatvorenog tipa, uključujući benzinske pumpe, kazina i kladionice, kao i druge objekte koji pružaju ugostiteljske usluge, objekte koji su registrovani za proslave, kao objekte u kojima se održava bilo kakav dogadaj.

PROČITAJTE JOŠ: DRAGANA JECKOV : Mržnja prema Srbima je osnov politike u današnjem Vukovaru

Među novim merama koje je vlada usvojila na današnjoj sednici je i dozvola za rad noćnih klubova i barova sa 50 odsto popunjenosti kapaciteta. 

PROČITAJTE JOŠ: U BiH postavljen prvi znak „medved na putu-vozači, oprez“

Nova pravila omogućavaju i organizovanje i održavanje seminara, obuka, kurseva, sastanaka, radionica, konferencija žurki, svadbi, rođendani, kršenja u zatvorenim objekatima uz 50 odsto popunjenosti kapaciteta prostora.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter