Izvor: Tanjug
16.10.2020 u 09:39
0

OD DANAS KARANTIN! Rigorozne mere počinju, a pogledajte i koje!

U sedam regiona koji su na crvenoj listi važi i zabrana organizovanja događaja, skupova, venčanja i crkvenih ceremonija.

ŠOK MEĐU BRITANCIMA! Kraljica Elizabeta učinila neverovatan potez protiv korone! (FOTO)

U Sloveniji stupio na snagu delimični karantin koji se primenjuje u sedam od 12 regiona, a zbog povećanog broja obolelih od korona virusa.

Takođe, od danas je zabranjeno okupljanje više od 10 osoba, a za starije učenike nastava će se odvijati putem interneta.

Novim merama karantina pogođeni su i gradovi Ljubljana, Kranj i Celje, dok se Marobor i Koper ne nalaze u takozvanoj crvenoj zoni, a karantin znači da u određene regione ne sme da se ulazi ili izlazi sem u posebnim slučajevima poput odlaska na posao ili kod lekara, prenosi STA.

PROČITAJTE…

OVO BI MOGLE DA BUDU NOVE ZABRANE: Šest mera na dnevnom redu KRIZNOG ŠTABA!

Vučić danas na otvaranju rodne kuće bana Jelačića

PATRIJARH IRINEJ: Osam godina slušam kako Vučić sprema izdaju Kosova!

HOROR NA ZELENOM VENCU: Migrant IZBO mladića, u teškom stanju prevezen u bolnicu

Dodaje se i da će se lista menjati u zavisnosti od razvoja situacije.

U sedam regiona koji su na crvenoj listi važi i zabrana organizovanja događaja, skupova, venčanja i crkvenih ceremonija.

Na snazi je i obaveza nošenja maski u zatvorenim prostorima, na otvorenom, u kolima kada se prevozi osoba koja nije član istog domaćinstva.

Kada se radi o granicama, za sada na snazi ostaju ista pravila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter