Izvor: Tanjug
13.11.2020 u 17:52
0

OD NEDELJE POLICIJSKI ČAS! Skraćeno radno vreme ugostiteljskih objekata i zabrana posećivanja verskih objekata i drugih domaćinstava!

Nepovoljna epidemiološka situacija rezultirala je uvođenjem novih restriktivnih mera.

OVO MORATE DA ZNATE

PREDSEDNIK SRBIJE U BATAJNICI: Znamo ko ubija po Beogradu, oštre kazne za napad na lekarku! (VIDEO)

POLICIJA REŠILA MISTERIJU NA AERODROMU Otkrivena istina o lešu u hangaru

NAJTUŽNIJA ISPOVEST NA ESTRADI Krio tešku istinu da ga ne bi sažaljevali! (SPECIJAL u 21.55)

NOVA OPCIJA NA INSTAGRAMU I MESINDŽERU Stižu „nestajuće poruke“

Crna Gora će od nedelje primeniti nove epidemiološke mere koje predviđaju policijski čas od 21 do pet sati ujutro, kao i, između ostalog skraćenje radnog vremena prodavnica i ugostiteljskih objekata.

Nove mere predviđaju i zabranu međugradskog kretanja vikendom, kao i ograničenje maksimalnog broja okupljenih osoba na četiri, te i da se verski obredi i skupovi održavaju bez vernika, preneo je danas ministar zdravlja Kenan Hrapović, objavili su crnogorski mediji.

On je na konferenciji za štampu istakao da će ove mere važiti do 1.decembra, i da će biti produžene u slučaju dalje teže epidemiološke situacije.

SVE O KORONI

PAPRENE KAZNE ZA KRŠENJE KARANTINA: Izmenjen Zakon o zaštiti od zaraznih bolesti, ako vakcincija bude obavezna kažnjavaće se oni koji je odbiju

KOVID U VOJVODINI Novozaraženo 577 osoba

POTVRĐENE REČI EPIDEMIOLOGA KONA: OTKRIĆE AMERIČKIH NAUČNIKA POKLAPA SE SA NJEGOVIM REČIMA

U detalju nove mere predviđaju zabranu kreatnja od 21 do pet sati, uz izuzetke – obavljanje posla i privrednih aktivnosti, zdravstvene potrebe i humanitarni razlozi.

Dalje je predviđeno da se najviše četiri osobe mogu kretati zajedno na otvorenom prostoru.

Od petka u ponoć do nedelje u ponoć zabranjeno je kretanje van opština, izuzev za obavljanje posla i privredne aktivnosti, zdravstvene potrebe i iz humanitarnih razloga. Nove mere zabranjuju sve verske skupove, svadbe, sva privatna okupljanja i proslave. U verskim objektima dozvoljeni su obredi, ali bez prisustva vernika.

DAN POSLE FIJASKA

Vučić najavio velike promene u srpskom fudbalu posle debakla Orlova

DRUŠTVENE MREŽE GORE NAKON DEBAKLA ORLOVA: Mitrović nas spasao bruke na Evropskom prvenstvu! (FOTO)

SRAMNO! KOMŠIJE NAS OPET ISMEVAJU: OPET ĆE NAS SRBI GLEDATI NA TV

PROPUŠTENA ISTORIJSKA ŠANSA! ORLOVI ŠOKIRALI PORAZOM: Zavrteće Vam se u glavi od nula koje su izgubili

Ugostiteljski objekti moćiće da rade od sedam do 20 časova, pri čemu će svaki objekat morati imenovati odgovorno lice za primenu mera.

U ugostiteljskim objektima obavezno je nošenje maske, bilo da je na otvorenom ili zatvorenom, osim tokom konzumiranja hrane i pića.

Dezinfekciona sredstva moraju biti na svakom stolu, a dezinfekcija ruku na ulazu i izlazu je obavezna.

Obavezno je i postavljanje pleksiglasa između stolova.

Maksimalan broj osoba za istim stolom je četiri, uz razmak od dva metra između stolova.

U fitnes centrima je moguće trenirati, ali samo uz nošenje maske, a ujedno i svaka osoba mora imati na raspolaganju deset kvadratnih metara.

Zabranjeni su grupni treninzi.

Isto tako nove mere predviđaju i zabranu posećivanja u stambenim objektima za lica koja nisu iz isto domaćinstva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter