Izvor: Telegraf
19.07.2021 u 08:51
0

OLUJA U BLIZINI OHRIDSKOG JEZERA: Trinaestoro ljudi udario grom!

Četvoro je zadobilo opekotine ekstremiteta, a ostali su uglavnom bili bez vidljivih povreda, ali su se žalili na stres, probleme sa sluhom, disanjem.Najmanje 13 osoba prijavilo je povrede ili traumu izazvanu gromom tokom oluje koja je oko 15 sati pogodila oblast oko Ohridskog jezera.Grom je udario u lokalitet „Orevce“ u blizini plaže kod auto-kampa Gradište na Ohridskom jezeru.

VAŽNO

PREMIJERKA SRBIJE I DANAS I SUTRA GOSTUJE U SAD: Očekuju se nove investicije!

VAŽNO: Isključenja struje danas!

NASTAVAK DIJALOGA U BRISELU:Vučić i Kurti sa Boreljom i Lajčakom!

NEVEROVATAN POKUŠAJ OTMICE U NJUJORKU: Zgrabio dečaka i odvukao ga u automobil, majka reagovala na vreme! (FOTO)

Na povrede se žalilo 13 osoba, a reč je o ljudima iz nekoliko gradova u zemlji, navodi Plusinfo.

Četvoro je zadobilo opekotine ekstremiteta, a ostali su uglavnom bili bez vidljivih povreda, ali su se žalili na stres, probleme sa sluhom, disanjem.Intervenisala je Služba hitne medicinske pomoći, a povređeni su zbrinuti u domovima zdravlja u gradu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter