Izvor: novi list
02.02.2021 u 15:16
0

OPREZ! PREVARANTI HARAJU PO SELIMA: „Isteruju Đavola“ na ovaj način!

Užas

HRONIKA

U VELIKOJ AKCIJI POLICIJE UHAPŠENI SRBI: Poternice u Bugarskoj, poslovi u Turskoj, SAD…

OVO JE BEOGRADSKI PARKING SMRTI: Advokat ranjen, kralj noćnih klubova RAZNET!

MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE: Rasturen lanac prostitucije

MLADI FUDBALER POGINUO KOD VRŠCA: Poznati detalji tragedije

U Policijskoj stanici Ivanec dovršena je istraga nad muškarcem starosti 37 godina i ženom starosti 52 godine. Sumnja se da su 19. januara u Ivancu pokrali ženu starosti 72 godine

Kako je utvrđeno, do kuće oštećene žene došla je 52-godišnjakinja s detetom i zatražila novac kako bi joj iz kuće isterala Đavola.

Nakon što joj je vlasnica dala iznos od nekoliko stotina kuna, otišla je u podrumsku prostoriju po namirnice koje bi joj još dala, za koje je vreme 52-godišnjakinja iz novčanika oštećene ukrala novac.

Osumnjičena se nakon nekoliko dana vratila do kuće oštećene, zajedno s 37-godišnjim muškarcem, kojom prilikom su od nje tražili iznos od 5.000 kuna radi isterivanja Đavola iz kuće.

OVO MORATE ZNATI

Bakina kuhinja: Starinski recept na kome smo odrasli, vole ga sve generacije (VIDEO)

ŠOU! NALJUTIO SE ZBOG NOVE FRIZURE Odvela ga na šišanje, a onda je usledilo nešto neverovatno

REŠENA DILEMA Evo zašto deca više vole YouTube od televizije

Oštećena je pristala i zajedno s njima otišla u grad, kako bi na bankomatu podigla traženi iznos, ali nije uspela zbog problema sa karticom.

Protiv osumnjičenih su policijski službenici podneli prekršajnu prijavu za delo krađa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter