Izvor: Tanjug
16.10.2020 u 13:27
0

ORBAN ISTIČE: Zdravstveni sistem pod pritiskom, ne planirajte put

Ova jesen će zbog kontinuiranog širenja korona virusa biti teška, a zima verovatno još teža, izjavio je danas mađarski premijer Viktor Orban, ističući da se zdravstveni sistem te zemlje našao pred izazovom.

Orban je u video poruci koju je postavio na svom Fejsbuk profilu tokom samita Evropske unije u Briselu rekao da Madajri ne bi trebalo da planiraju putovanja u inotstranstvo, s obzirom na evropska iskusva sa pandemijom o kojima se na samitu razgovaralo „do duboko u noć“.

PROČITAJTE…

ZAVRŠEN KRIZNI ŠTAB Kisić: Ovo su NOVE MERE! (VIDEO)

NOVA MERA STUPILA NA SNAGU OVOG TRENUTKA: Gde god da se nađete MORATE imati OVO!

PATRIJARH IRINEJ: Osam godina slušam kako Vučić sprema izdaju Kosova!

HOROR NA ZELENOM VENCU: Migrant IZBO mladića, u teškom stanju prevezen u bolnicu

„Mađarski zdravstveni sistem radi pod velikim pritiskom. Verujemo našim lekarima, sestrama, epidemiolozima, kao i policajcima koji čuvaju naše granice“, rekao je Orban, prenosi MTI.

U Mađarskoj su danas prijavljena 1.293 nova slučaja korona virusa, dok su preminule 33 osobe, objavljeno je na sajtu vlade te zemlje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter