Izvor: Tanjug
14.11.2020 u 07:27
0

OSMANI SE ŽALI: EU tretira Srbiju kao razmaženo dete

Vršilac dužnosti kosovskog predsednika Vjosa Osmani požalila se sinoć da Evropska unija „tretira Srbiju kao razmaženo dete“ u pregovorima Beograda i Prištine.

OVO MORATE DA ZNATE

OD NEDELJE POLICIJSKI ČAS! Skraćeno radno vreme ugostiteljskih objekata i zabrana posećivanja verskih objekata i drugih domaćinstava!

PREDSEDNIK SRBIJE U BATAJNICI: Znamo ko ubija po Beogradu, oštre kazne za napad na lekarku! (VIDEO)

NAJTUŽNIJA ISPOVEST NA ESTRADI Krio tešku istinu da ga ne bi sažaljevali! (SPECIJAL u 21.55)

KRIZNI ŠTAB: Nove mere ništa ne koči, mladi brzo završavaju na respiratoru (VIDEO)

Osmani je u intervjuu za AP ocenila da Brisel „ne tretira Kosovo isto kao Srbiju u pregovorima dve strane o normalizaciji odnosa“ i da „nije naučio na sopstvenim greškama“.

– Mi moramo da imamo jednak položaj tokom dijaloga. Ako se to desi, to će biti put za uspešan dijalog u budućnosti – rekla je Osmani.

Ona je da dok tzv. Kosovo uvodi svetski presedan, jer najviši zvaničnici dobrovoljno odlaze na sud, Srbija „čiji je režim ubijao civile, od kojih su mnogi bili mala deca, ne čini isto“.

Osmani je vršilac dužnosti kosovskog predsednika, nakon što je Hašim Tači podno ostavku, jer mu je potvrđena optužnica Specijalizovanih veća suda za ratne zločine OVK u Hagu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ZAPRATITE NAS I NA NAŠIM ZVANIČNIM STRANICAMA:

na Instagramu parovi9_officialhappy.tv.rs.

na Facebook   Happy TVHappy PortalParovi – Reality ShowParovi 9 – Reality show, i grupa Parovi Reality Show Official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter