Izvor: Blic
15.07.2021 u 17:13
0

OSUDJEN NA 18 GODINA ZATVORA ZBOG UBISTVA MONAHA

Okružni sud u Banaluci prihvatio je sporazum o priznanju krivice kojim je predviđeno da se Dragan Ševo (41) osudi na 18 godina zatvora zbog ubistva monaha Stefana Ačića u manastiru Glogovac kod Šipova.Nakon što je prihvaćen sporazum, sudija je izjavio da će presuda biti izrečena u petak.

VAŽNO:

VUČIĆ: Gradimo sve što nije do sada, PRAVIMO 12 NOVIH BOLNICA, i povećavamo plate zdravstvenim radnicima! BUDUĆNOST ĆE REĆI ISTINU (VIDEO)

ČOVIĆ OTKRIO PRAVILA IGRE KOSOVSKIH ALBANACA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija će priznati Kosovo onog trenutka kada hrišćani otpišu Boga!

DRECUN RAZOTKRIO VUKČEVIĆEVE NEISTINE U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Izveštaji ilegalno dospevali u javnost – TUŽILAŠTVO UGROZILO ŽIVOT SVEDOKU! Ovo je krivično delo za koje ON nije odgovarao!

PRVI PUT NA HAPPY TV: Istinita ispovest Branislava Puhala telohranitelja Ratka Mladića „SRBI, NE STIDITE SE GENERALA!“

Ševo je u sudu naveo da je sporazum potpisao svesno i dobrovoljno, odričući se prava na suđenje i žalbu. U sudnici je izjavio saučešće porodici ubijenog monaha, navodeći da mu je iskreno žao i da se kaje zbog svega.

– Ne mogu vratiti vreme. Da mogu, to bih ispravio. Ali što je učinjeno, učinjeno je i iskreno žalim zbog toga – rekao je Ševo, koji se nije protivio produženju pritvora.užilac Borislav Čekić naglasio je da su sa ovim sporazumom saglasni i oštećeni, odnosno iguman manastira Glogovac Dojčilo Vlajković.On je rekao je da je Ševo već na prvom ispitivanju priznao zločin, te da je sarađivao sa istražnim organima.

– Ukazao je i na dodatne dokaze koji su prikupljeni tokom istrage. Korektno se ponašao tokom celog postupka i smatramo da sve to opravdava sporazum, te da će se predloženom kaznom postići svrha kažnjavanja – rekao je Čekić.On je rekao je da je Ševo već na prvom ispitivanju priznao zločin, te da je sarađivao sa istražnim organima.

– Ukazao je i na dodatne dokaze koji su prikupljeni tokom istrage. Korektno se ponašao tokom celog postupka i smatramo da sve to opravdava sporazum, te da će se predloženom kaznom postići svrha kažnjavanja – rekao je Čekić.Monah mu je rekao da on ne sme da mu daje novac od priloga. Videvši kesu s novcem na stolu, Ševo je ustao i s leđa prišao monahu, a potom ga je dva puta ubo nožem u grudi.

Sa stola je ukrao kesu u kojoj se nalazilo 566 maraka, 59 evra, 37 kuna i 10 dinara. Od ranjenog čoveka zahtevao je još novca, pa su otišli u sobu na spratu konaka. Tu je ukrao još 510 KM i 110 evra. Žrtvu je zaključao u sobi i odneo ključ, a monah je iskrvario  na smrt.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter