Izvor: 24 sedam
24.08.2024 u 15:18
0

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO POBEGAO IZ LUDNICE: Potegao pušku na policajce, oni odgovorili vatrom

Policija ga je likvidirala

Sinoć oko 22 časa, policijske snage iz SVR Tetovo i Odeljenja za specijalne policijske operacije angažovane su nakon što su primile informacije da se L.M. (41) iz sela Gajre, osumnjičen za ubistvo koje je izvršeno 5. jula 2024. godine i koji je pobegao iz Bardovačke psihijatrijske bolnice, nalazi u ovom selu.

Policija je, nakon što je pribavila naloge za pretres tri kuće u Gajrama, preduzela mere da liši slobode L.M.

Tokom pretresa kuće u vlasništvu Z.M., L.M. je pronađen sa automatskom puškom i pružao je otpor, ne pridržavajući se naređenja policajaca. U trenutku kada je uperio pušku prema policajcima, oni su odgovorili vatrom.

Nakon što je L.M. neutralisan, hitna medicinska pomoć je pozvana, a javni tužilac je obavešten.

Kod L.M. su pronađeni pištolj, okviri za automatsku pušku i metci. Oko 22.50 časova, L.M. je preminuo, a smrt je konstatovao lekar Hitne medicinske pomoći.

Policijske ekipe su obavile uviđaj na mestu događaja, a po nalogu javnog tužioca, telo preminulog je prebačeno na odeljenje za sudsku medicinu u Kliničkom centru Tetovo radi obdukcije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter