Izvor: In4s.net
17.06.2020 u 14:27
0

OVO JE REZULTAT TERORA U BUDVI Uhapšene 23 osobe! (VIDEO)

Uhapšene 23 osobe zbog ometanja policije u vršenju službene radnje, saopšteno je danas zvanično iz Uprave policije povodom brutalnih prebijanja i hapšenja čelnika opštine Budve.

UŽIVO! TEROR U BUDVI Prebijeni čelnici opštine prebačeni u bolnicu u Risnu, narod na ulici (VIDEO)

Ovo je saopšteje crnogorske policije u celosti:

UŽIVO! TEROR U BUDVI! Nova hapšenja, predsednik opštine u pritvoru, SAJ nastavlja akciju (FOTO, VIDEO)

– Na ulazu u zgradu Skupštine Opštine Budva policija je zatekla nekoliko odbornika, kao i veći broj zaposlenih i građana koji su svojim prisustvom na ulazu onemogućavali policijske službenike Centra bezbednosti Budva da sa Upravnom inspekcijom uđe u prostorije ovog objekta. Nakon izdatog upozorenja, a potom i naređenja okupljenim osobama da se raziđu i omoguće izvršenje službene radnje, okupljeni su se oglušili o dato upozorenje i izdato naređenje i prilikom intervencije policijskih službenika pružili su aktivni otpor na način što su gurali policijske službenike, pokušavajući da onemoguće ulazak u zgradu Opštine. Usled intervencije policijskih službenika okupljene osobe su polomile stakla na ulaznim vratima zgrade Opštine Budva. Među okupljenima na ulazu u zgradu Opštine bili su i pripadnici opštinskih službi – Službe zaštite i spasavanja i Кomunalne policije koji su takođe učestvovali u pružanju aktivnog otpora policijskim službenicima u vršenju službene radnje.

‼️УЖИВО ИЗ БУДВЕ: ОКУПАЦИЈА‼️

Posted by Marko Milačić – Prava Crna Gora on Среда, 17. јун 2020.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter