Izvor: KURIR
05.06.2024 u 15:03
0

PANIKA U OSNOVNOJ ŠKOLI: Učenik navodno pretio da će ubiti vršnjake, jedan od roditelja sve prijavio POLICIJI

U Prvoj osnovnoj školi u Živinicama zavladala je panika zbog navodne pretnje učenika, koji je naveo da će doneti pištolj kojim će izvršiti ubistvo vršnjaka.

Jedan od zabrinutih roditelja slučaj je prijavio policiji iz koje je potvrđeno da razloga za panikom nema.

Portparolka Uprave policije MUP-a TK Adnana Sprečić za Kliks.ba je kazala da je jedan od roditelja učenika iz Prve osnovne škole u Živinicama uputio prijavu sa određenim sumnjama.

„Policijska uprava Živinice vrši provere navoda te prijave, a koje se odnose na maloletnog učenika. Iz dosadašnjih provera nisu utvrđene nikakve pretnje niti bilo kakve mogućnosti za donošenje vatrenog oružja“, dodala je Sprečić.

IZVEŠTAJ OEBSA O PRESUDAMA: Veliki broj oslobađajućih u predmetima organizovanog kriminala i korupcije na Kosovu

 

Pretio da će doneti vatreno oružje

Prema navodima jednog od roditelja, učenik je pretio da će u školu doneti vatreno oružje, odnosno pištolj kojim će izvršiti ubistvo svojih vršnjaka.

Inače, ovo nije prva prijava koja se odnosi na navodno nasilje u školama u Tuzlanskom, a sa kojom se policija susrela. U skoro svim dosadašnjim slučajevima utvrđeno je da su bila u pitanju lažna stvaranja panike.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter