Izvor: Novosti/Tanjug
24.05.2022 u 12:25
0

PAO CRNOGORSKI KAPETAN ZBOG ŠVERCA KOKAINA! Sumnja se da je učestvovao u krijumčarenju droge vredne 128 miliona dolara!

Državljanin Crne Gore (51) uhapšen je u Australiji zbog sumnje da je učestvovao u krijumčarenju kokaina čija vrednost je procenjena na 128 miliona dolara.

Crnogorskog državljanina je uhapsila Australijska federalna policija (AFP) kada je, kako prenosi australijski Daily Cargo News, zaplenjeno 320 kilograma kokaina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Navodno, reč je o kapetanu broda  „Interlink Veraciti“. 

Kokain je zaplenjen u Port Hedlandu, 15. maja kada su uhapšena dva muškarca koji su tvrdili da su drogu pokupili u okeanu kod obale grada Pilbara. 

SRPSKA DECA U HRVATSKOJ DOBILA JOŠ JEDNU ŠKOLU: Prva izvan Vukovara!

Osumnjičeni crnogorski državljanin pred sudom bi trebalo da se pojavi tokom dana u Južnom Hedlandu, a uhapšen je juče nakon forenzičkog pregleda mobilnog uređaja koji je zaplenjen prošle nedelje, kada su otkrivene poruke koje se odnose na krijumčarenje droge.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter