Izvor: Tanjug
23.12.2020 u 14:15
0

PLENKOVIĆ: Po mogućnosti da se vakcinišu svi građani

 Uspeh Plana o imunizaciji protiv korona virusa zavisi od toga koliko će ljudi hteti da primi vakcinu, rekao je danas premijer Andre Plenković i istakao da je cilj da vakcinu primi što više građana, a po mogućosti – svi.

PROČITAJTE JOŠ:

ISPLIVALI STRAVIČNI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA: Monaha ZAKLJUČAO, pretražio manastir i UKRAO 1.200 MARAKA!

Nikad iskreniji intervju sa doktorom Nestorovićem u emisiji „Glamur“ od 21:30 na televiziji HAPPY!

VUČIĆ NAJAVIO: Vakcinacija protiv korone u Srbiji od sutra!

HOROR! POZNATOM FUDBALERU AMPUTIRANE OBE NOGE: Došlo do KOMPLIKACIJA sa KORONOM, život mu se okrenuo NAGLAVČKE

Plenković je, na konferenciji za novinare posle sednice vlade na kojoj je usvojen Plan imunizacije, rekao da je dolazak vakcine ohrabrujuća poruka, koja daje nadu u normalizaciju života, društvenih i privrednih aktivnosti.

„Ovo je kriza bez presedana koja je izmenila svet“, rekao je hrvatski premijer.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter