Izvor: Kurir
16.07.2021 u 22:38
0

POTOP U MODRIČI!

Najteže je bilo u ulici Solunskih boraca, a vatrogasci su zabeležili više poziva. Ova ulica je blokirana za saobraćaj.Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS-a apeluje na stanovništvo da zaštiti imovinu zbog moguće pojave izlivanja bujičnih potoka i moguće mestimične pojave klizišta, saopšteno je iz ovog ministarstva.Upozorenje je usledilo s obzirom na trenutnu hidrometeorlošku situaciju i na najavu obilnih padavina, prenosi Klix.ba.Obilne kiše stvorile su velike probleme u Zavidovićima, Žepču i Vitezu.Na videu koji dolazi iz Zavidovića možemo videti kako je kiša počela da stvara poplave i da je zbog toga saobraćaj već sada otežan.ituacija nije toliko loša kao u Modriči, ali obzirom da kiša još uvek pada situacija bi se mogla dodatno pogoršati u toku noći.Ranije je izdato upozorenje za brojne bh. gradove i područja.Meteorolog Nedim Sladić poručuje kako će Krajina večeras najgore proći, a ranije je izdato upozorenje i za građane Sarajeva.U Hrvatskoj je najgore na području Nove Gradiške. Ondje se teže bore s kišom koja se nakuplja na ulicama pa automobili, bukvalno, u nekim delovima voze kroz ‘bazene’. Vatrogasci su dosad već imali više od pedeset poziva za intervenciju. U pomoć su im zato priskočila i vatrogasna društva iz drugih mesta, piše SBplus.U Slavonskom Brodu situacija je bolja. Vatrogasne jedinice spremno su dočekale nevreme, na terenu pomažu građanima.Tekst se nastavlja ispod oglasa“Dramatičnih situacija zasad nema. Nadamo se da će tako i ostati. Trenutno imamo nekoliko intervencija ispumpavanja vode iz poplavljenih podruma u Naselju Livada“, za SBplus kaže je Ivan Vuleta, komandir slavonskobrodske Javne vatrogasne jedinice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter