Izvor: BLIC
20.07.2021 u 09:29
0

POVREĐENE DVE OSOBE: Teška saobraćajna nesreća!

Dve osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na regionalnom putu Šipovo-Baraći u mestu Sokolac, rečeno je u PU Mrkonjić Grad.

VAŽNO

BRNABIĆ ZAVRŠAVA POSETU DANAS SAD-U!

VUČIĆ: Prijem u čast oproštajne posete ambasadora Katara

IZBODEN MALOLETNIK: Prebačen na Institut za majku i dete!

KURTI ŽELI PRIPAJANJE KOSOVA ALBANIJI? Drecin tvrdi da Kurti koči dijalog!

Oni su pojasnili da je do nesreće došlo juče oko 17.25 časova kada je B. Č. iz Banjlauke izgubio kontrolu nad automobilom „lanča“ i sleteo sa puta.

PROČITAJTE JOŠ

SKANDALOZNO! Fudbaler premijer lige uhapšen zbog optužbe o pedofiliji!

IZBODEN MALOLETNIK: Prebačen na Institut za majku i dete!

TEŽAK UDES: Tri osobe poginule!

POMOR RIBE U KOLUBARI: Izvađeno više od pola tone uginule ribe

– U ovoj saobraćajnoj nesreći telesne povrede su zadobili saputnici Z.S. i D.M. iz Banjaluke kojima je ukazana medicinska pomoć u Domu zdravlja Šipovo, nakon čega su upućeni na dalje lečenje u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Šipovo – pojasnili su u PU Mrkonjić Grad.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter