Izvor: tanjug
20.11.2021 u 12:37
0

POŽAR U VINKOVCIMA: U potpunosti izgorelo dečije igralište!

U vinkovačkoj gradskoj četvrti Lapovci u potpunosti je izgorelo dečje igralište sa svim spravama, u požaru koji je planuo tokom noći, saopštili su iz vinkovačke Gradske uprave.

Požar su, po dojavi stanara iz okolnih zgrada, ugasili vatrogasci, a na mesto požara izašla je i policija.

Vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić potvrdio je da je na Lapovcima zapaljeno dečje igralište koje je potpuno izgorelo, prenose mediji.

– Želim da verujem da se ovo dogodilo slučajno, da u našem gradu ne žive pojedinci koji bi deci namerno uništili mesto za igru- napisao je Bosančić u objavi na Fejsbuku, ali i dodao kako to nije prvi put da se uništavaju decja igrališta te gradska i privatna imovina.

– Zbog sigurnosti svih građana i ovakvih događaja, u izradi je projekt „Vinkovci pametan grad – siguran grad“, a koji bi trebalo da spreči upravo takve i slične aktivnosti- naveo je on.

Na taj način, rekao je, poboljšaće se sigurnost u zajednici kroz uspostavljanje sistema za video- nadzor javnih površina: trgova, parkova, dečjih igrališta, raskrsnica.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter