Izvor: tanjug
22.09.2021 u 07:50
0

PREDSEDNIK HRVATSKE: Prosperitet jugoističnih zemalja u interesu Hrvatske!

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija da je prosperitet jugoistočnih zemalja u interesu Hrvatske.

– Zato je Hrvatska jedan od najvećih zagovarača njihovog ulaska u Evropsku uniju. Demokratska transformacija i vladavina prava su pritom ključni. Bosna i Hercegovina da bi krenula napred treba okvir koji se temelji na principima federalizma, decentralizacije i legitimnog predstavništva. Koncept konstitutivnog naroda često je pogrešno predstavljen kao prepreka jednakim pravima svih građana. Reforme u BiH su neophodne- rekao je Milanović u utorak za medije.

PROČITAJTE JOŠSKANDAL U UN: Komšiću dozvoljeno da se obrati, Dodik odmah reagovao!

On je dodao da Hrvatska još traži 1.858 svojih građana koji se vode kao nestali u ratu na prostoru bivše Jugoslavije.

PROČITAJTE JOŠKORONA U REGIONU: Skače broj novoobolelih!

– To je dugotrajan teret za porodice, ali i za društvo koje želi da krene dalje. Priznajem da ne shvatam zašto ne dolazi do deljenja informacija, zašto nema pristupa arhivama o mogućim lokacijama masovnih grobnica- dodao je Milanović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter