Izvor: blic
18.08.2021 u 16:43
0

PRETUŽNO: Baka i deda u kući zatekli beživotno telo unuka!

Policija i tužilaštvo u Istočnom Sarajevu intezivno rade na utvrđivanju okolnosti pod kojima je stradao 12-godišnjak u selu Begzadići kod Rogatice, koji je pogođen hicem iz puške.

Kako saznaje Avaz dečak je sa svojim 10-godišnjim bratom bio u poseti kod bake i dede. U vreme tragedije ostali su sami u kući, jer su roditelji njihove majke otišli u šumu da beru smrekove bobice.

VAŽNO:

DAČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIO TAJNU O DIPLOMATIJI SRBIJE: Evo kako su vođeni pregovori Avganistana i talibana!

GRUBJEŠIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija bi trebalo da PRIMI IZBEGLICE iz Avganistana! To bi bio MUDAR POTEZ!

SRPSKI ISTORIČAR OBJASNIO SVETU ŠTA SE DOGODILO U JASENOVCU! Sramno je da se prekraja istorija holokausta! (FOTO)

DR TIODOROVIĆ SAOPŠTIO TRAGIČNE VESTI: Mladić (22) preminuo od KORONE – bio nevakcinisan!

Dečak je sa svojim 10-godišnjim bratom bio u poseti kod bake i dede. U vreme tragedije ostali su sami u kući, jer su roditelji njihove majke otišli u šumu da beru smrekove bobice.

Pretpostavlja se da su dečaci pronašli pušku s kojom su se i igrali i došlo je do opaljenja. Hitac je odeknuo selom i neko od komšija je pozvao baku i deda da se vrate i oni su u kući zatekli beživotno telo starijeg unuka.

– Uviđajem je utvrđeno da je dečak pogođen hicem u glavu iz vojne puške M48. Puška je izuzeta i poslata na veštačenje, a oduzeta je i nekolicina metaka. Kako je tačno došlo do ispaljenja metka nije poznato i to je predmet dalje istrage – kaže izvor blizak istrazi.

Neven Kramer, portparol Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, kaže da zajedno s policijom sprovode intezivno istragu.

– Preduzimaju se sve zakonom propisane mere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti pod kojima je smrtno stradao 12-godišnjak – rekao Kramer.

On kaže da je, nakon završenog uviđaja, naložena obdukcija tela stradalog deteta koja će biti obavljena u prostorijama Zavoda za sudsku medicinu RS u Bijeljini.

PROČITAJTE JOŠ:

ČOMIĆ: Antivaksere „zabavlja“ nasilje nad tuđim zdravljem!

HOROR! OTEO DEVOJKU I 3 DANA JE ZVERSKI SILOVAO U RESNIKU: Vratio je na Zvezdaru, pa išutirao i ostavio da leži na ulici!

VREMENSKA PROGNOZA ZA SREDU 18. AVGUST: U ovim delovima Srbije stižu pljuskovi sa grmljavinom!

SLAVIMO SVETOG MUČENIKA EVSIGNIJA: Na današnji dan vreme je da OVO PRESTANETE da radite

– U cilju zaštite interesa prava na privatnost maloletnih osoba tužilaštvo će tek nakon prikupljanja svih potrebnih obaveštenja informisati javnost u obimu u kojem se ne narušavaju prava i interes maloljetnih osoba obuhvaćenih ovim događajem – rekao je Kramer.

Ovaj tragični slučaj potresao je celu Rogaticu. Meštani nevoljno pričaju o svemu, navodeći da takvu tragediju ne pamte.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter