Izvor: Novosti
19.11.2021 u 19:31
0

PRIJAVLJENA DVA POKUŠAJA OTMICE DECE! Crna Gora na nogama!

 Podgorička policija ispituje dve prijave roditelja čija deca tvrde da je starija žena pokušala da ih namami u taksi vozilo i navodno preveze do kuće.

 Policija je uzela izjavu od jedne osobe i radi se na identifikaciji pomenute žene. Direktorka Osnovne škole „Vladimir Nazor“ Ljiljana Marković potvrdila nam je da su dva slučaja prijavljena.

-Juče, prilikom dolaska osmogodišnje učenice škole na autobusko stajalište, starija gospođa pokušavala je da je nagovori da sa njom uđe u taksi, što je uradila i po dolasku drugo dvoje dece istog uzrasta-kazala je Markovićeva.

Direktorka je kazala da su uzeti snimci sa kamera obližnje prodavnice, ali da se ne vidi sumnjiva osoba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter