Izvor: Novosti
10.10.2021 u 10:46
0

PUCNJAVA U NIKŠIĆU: Posle svađe potegao pištolj, pa ih izrešetao

Miloš Bulajić (31) teško je ranjen, a Vuksan Kuveljić (30) lakše, u pucnjavi koja se jutros dogodila oko 3.30 sati kod autobuske stanice u Nikšiću.

PROČITAJTE JOŠ:  (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Motociklista pokosio ženu dok je prelazila ulicu

Direktor Opšte bolnice Marko Mitrović kazao je novinarima da je Bulajić, koji je ranjen iz vatrenog oružja, zadobio povrede unutrašnjih organa, opasne po život.

On je operisan i trenutno je stabilnih vitalnih parametara i nalazi se na odelenju intenzivne nege. Kuveljić je zadobio lakše prostrelne rane i vraćen je na kućno lečenje.

Nezvanično saznajemo da je do ranjavanja i potezanja oružja došlo nakon što je treća osoba nakon svađe sa njima izvadila pištolj i ispalila prema Bulajiću i Kuveljiću nekoliko hitaca. Napadač je u bekstvu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter