Izvor: Novosti.rs
09.12.2020 u 16:20
0

PUCNJAVA U ZAGREBU: Povređena dvojica policajca, napadači uhapšeni posle potere!

U Zagrebu se danas oko 14 sati dogodio incident u kojem su dva policajca povređena i prebačena u bolnicu, a napadači su u bekstvu, preneo je zagrebački portal Index.

Incident se dogodio u ulici Kozari Putevi na zagrebačom Žitnjaku, kada su dva policajca legitimisala osobu sa, kako se navodi, debelim policijskim dosijeom.

Odmah ih je, navodi se, okružilo nekoliko muškaraca, koji su najpre veralno, a potom i fizički napali policajce. Jedan policajac se otrgao i službenim pištoljem pucao u vazduh da bi uplašio napadače.

Policajci su prebačeni u bolnicu zbog dobijenih povreda, a interventna policija traga za napadačima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter