Izvor: Tanjug
07.08.2021 u 12:41
0

PUNE RUKE POSLA za hercegovačke vatrogasce, bukte požari u BiH

 U opštini Ravno u Bosni i Hercegovini, veliki požar koji je pretio naseljima u ponoć je stavljen pod kontrolu, a hercegovački vatrogasci imaju i danas imaju pune ruke posla.

Tako su u Hercegovačko-neretvanskom kantonu i dalje aktivni požari na području Neuma i Stoca.

PROČITAJTE JOŠ:

KOPNENA ZONA BEZBEDNOSTI: Kradljivci drva PUCALI u vazduh pred pripadnicima VOJSKE SRBIJE!

ĐURIĆ: „Mi nemamo ni prava, ni mogućnosti da odustanemo od brige za naš narod na KiM“

ODZVONILO? Zapad bi mogao da odluči da se reši Aljbina Kurtija

TURSKA SE BORI SA POŽARIMA: Najmanje osam ljudi je poginulo do sada!

Prema jutrošnjim informacijama Uprave civilne zaštite HNK, na području Neuma su aktivni požari na lokalitetima Dobri do, Gorne Hrasno i Zelenikovac, a trenutno nisu ugroženi stanovništvo i objekti.

Na stolačkom području požar bukti na potezu prema Gornjoj Dubokoj, a od kuća je udaljen 200 metara i sve raspoložive ekipe su na terenu.

Požar koji je besneo na području opštine Ravno je pod kontrolom. Borba s vatrenom stihijom koja je pretila naseljima Turkovići i Pećina trajala je sve do ponoći.

Inače, u odnosu na prethodne dane mostarski vatrogasci su juče zabeležili samo dve intervencije, a čapljinski su gasili požare na sedam lokacija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter